Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2390267 www.bgdnes.bg

Галена двойничка на Линдзи Лоън

Фолкпевицата Галена продължава да изненадва с визия! Изпълнителката, която отново премина в отбора на блондинките, този път постигна холивудски елемент във визията си.

Наблюдателни нейни фенове отчетоха, че любимката им вече поразително прилича на световноизвестната холивудска актриса Линдзи Лоън. Веждите, косата и извивките на тялото между двете поразително се доближават. "Ех, най-накрая и ние да си имаме тук холивудска знаменитост - само да не започне да се занимава с глупости като Лоън", коментираха фенове, докато се любуваха на сексапилните й форми.

Реклама

Почитателите се надяват българката също да се пробва в киното, тъй като е известна с чувството си за хумор, а в клиповете си демонстрира завидни актьорски умения.
А тялото на Галена е наистина забележително. Въпреки че е майка, изпълнителката поддържа отлична визия. По подобие на добрата си приятелка Преслава и смядовчанката ударно сваля килограми през последните месеци. Двете отричат да имат здравословни проблеми, а просто залагат на правилно хранене.

На другия полюс обаче е половинката на Галена - бизнесменът Галин. На сватбата на Петко Димитров с танцьорката Яна Галин се появи видимо наедрял и със стабилен врат. Фолкпевицата още повече изпъкваше на неговия фон, а зевзеци се шегуваха, че тя му е прехвърлила килограмите си.

Около изпълнителката беше разбулена и още една тайна. Слухове я свързват интимно със сина на Тони Стораро - Фики, с когото направиха дуета "Кой". В действителност обаче отношенията между тях са много по-различни.

"Това са пълни глупости. Между нас няма нищо повече от чисто професионални отношения. Много съм щастлив, че направихме този дует заедно. Песента много се харесва и това само може да ме радва. Галена е много красива жена, но освен това е страхотен професионалист, от когото научих много неща за сценичното поведение!", коментира пред "България Днес" Фики.

Той призна, че покрай баща си се познава от дълги години с Галена и е бил изключително щастлив, когато тя му е предложила да направят обща песен.

Реклама
Реклама
Реклама