Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/2390294 www.bgdnes.bg

Вендета за голо клипче

Момчето, което засне пияната и гола девойка Люба, която поливаха с бира във варненска дискотека, преживява нечовешки тормоз заради операторското си начинание.

Срещу 24-годишния Мариян Котев се извършва жестока вендета, която започва със заплахи и завършва с посегателства.

Реклама

Цяла България беше скандализира през пролетта т.г., когато в интернет се появи скандален клип с дибидюс голо момиче. На него се вижда как девойката Люба се търкаля по бара на популярна варненска дискотека, докато част от посетителите я обливат с бира и опитват да й вкарат бутилка. Еротичното видео се разпространи скорострелно, тъй като младежът има хиляди приятели и последователи на личния си профил във Фейсбук, където качи клипчето.

Скоро след това обаче срещу него започва отмъщение. Неизвестни периодично го заплашват, че ще го пребият. Заканите се сипят една след друга, като той първоначално ги приема нормално. Често чува: "Внимавай, ще те пребием! Ще те натрошим!" и "Ще те съблека чисто гол, ако те видя!", но отрича да се е страхувал.

По негови думи и други хора в дискотеката снимали голата Люба, но само той си изпатил. Мариян осъзнава грешката си, но не смята, че е в това, че е публикувал видеото. Повече съжалява за това, че е оставил да стане ясно, че той е автор и виновник за разпространението му и с това да си навлече една камара неприятности.
Последните му проблеми са от тази есен, като вече вендетата минала допустимата граница. Неизвестни апаши запалили новия му автомобил. Той няма доказателства кой е извършителят, но една от версиите е, че това е поредното отмъщение към пишман оператора.

Мариян признава, че с качването на видеото в интернет е подозирал, че ще има неприятности, но не си е и мислил, че напрежението ще е ескалира толкова много. Той смята, че и без неговото качване видеото е щяло да достигне до много хора, тъй като щяло да започне вихрено прехвърляне от телефон на телефон.

Голата Люба пък признава, че почти нищо не помни от злополучната нощ и няма идея как се е стигнало до събличането. Тя обаче е категорична, че вече ще внимава с алкохола.

Реклама
Реклама
Реклама