Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2393087 www.bgdnes.bg

Пиратът би шута на ангела

Най-красивият пират в Холивуд Орландо Блум разкара ангела на "Виктория сикрет" Миранда Кер от брачното ложе след 6 г. съвместен живот.
Неотразимият 36-годишен хубавец, чиито креватни подвизи с Ума Търман, Пенелопе Круз и Кирстен Дънст до преди години пълнеха страниците на таблоидите, сравнително дълго се задържа в обятията на модела на луксозно бельо. 30-годишната австралийска манекенка през януари 2011 г. му роди и син, но явно и това се оказа недостатъчно за щастлив брак.
Разривът в отношенията между британския актьор и прелестната му половинка настъпва още през лятото. Слуховете, че двамата живеят разделени, тогава бяха отречени от личния им пиар, който обаче този път потвърди новината, че най-красивото семейство в шоубизнеса се развежда.
"Макар това да е краят на брака им, тяхната любов, подкрепа и взаимно уважение остават като родители на детето им", се казва в съобщението на говорителя им пред медиите. Леголас от "Властелинът на пръстените" и любимката на повечето дизайнери се врекоха във вечна любов преди 3 г. на тайна и доста скромна церемония в Ел Ей, на която присъствали само кумовете им. Моделката, която модните списания обявиха за най-красивата жена за миналата година, оплете в мрежите си Орландо през 2007 г., който до тогава ходеше с колежката си Кейт Боусърт. Близки до звездното семейство подхвърлят, че виновна за развода е Кер, която била твърдо против слизането от модния подиум и приемането на ролята на домакиня.
"Блум направи всичко възможно, за да спаси брака си, като отказваше атрактивни предложения за бюджетни холивудски продукции, за да прекарва повече време с Миранда и сина им. Тя обаче бе непреклонна, че все още й е рано за пенсиониране и гледане на деца, което се оказа фатално за бъдещ щастлив брак", казват посветени

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама