Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2395096 www.bgdnes.bg

Кание Уест предложи на Ким Кардашиян с пръстен за $1,6 милиона (снимки)

Кание Уест предложи брак на приятелката си от 18 месеца и майка на детето му Ким Кардашиян, дни след като сподели пред публиката на концерта си в Сиатъл, че планира да се ожени за нея един ден, съобщи в. "Дейли мейл".

36-годишният рапър зададе романтичния въпрос на 33-тия рожден ден на приятелката си в понеделник с 15-каратов диамантен пръстен на стойност 1,6 милиона долара! Това се случи на бейзболно игрище в Сан Франциско, което Уест нае специално за събитието.

Реклама

Оркестър от 50 души е свирил песента на Лана Дел Рей "Young and Beautiful", а след това и хита на самия Кание "Knock You Down", докато на гигантския екран на игрището се изписали думите "МОЛЯ ТЕ, ОЖЕНИ СЕ ЗА МЕН!!!".

Семейството на Ким също стана свидетел на красивия момент, което беше специалната изненада на Кание. Те се появиха, след като тя каза "Да" и в небето се понесоха мащабни фойерверки.

Снимки от събитието моментално бяха публикувани в социални мрежи като Инстаграм и Фейсбук от самата Ким и цялото ѝ семейство.

Това ще бъде трети брак за 33-годишната риалити звезда и първи за рапъра Кание Уест. Любовта им разцъфтя, след като скандалният втори брак на Ким, продължил 72 дни, се срина.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама