Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2400586 www.bgdnes.bg

Щерката на гадателката Николета разкри, че майка й псува и вкъщи

Гадателката Николета, известна с участието си в "Африка: звездите сигурно са полудели", псувала не само в телевизионен ефир, а и у дома. Това призна дъщеричката й Марчела в ефира на bTV.


Тийнейджърката обясни, че майка й не е агресивна и само когато се ядоса псувала. Двете, майка и дъщеря, добре се забавлявали като ходели по разходки.

Реклама

"Знам мама колко болка е изживяла в миналото и сега мога да се разплача", призна красивата Марчела. Тя сподели, че съучениците й обръщали повече внимание, докато Николета била в Африка.

"Постоянно ме питат кажи какво става. Смятаха, че знам, а аз не знам какво ще стане", разказа Марчела. И въпреки някои негативни изцепки на Николета в риалитито отношението на съучениците се подобрило.

"Често ми се подиграваха когато майка ми излезе от предаването "Ясновидци". Бях съсипана, а майка ми казваше да не им обръщам внимание. Сега не им обръщам внимание на хората. Майка ми си е такава, аз я обичам и не ме интересува кой какво мисли за нея", защити майка си Марчела.

"Много малко хора в риалити формат могат да играят себе си. Интересно е да се играят повече роли. Николета може да се моли, да е агресивна. Да се държим правилно да сме любезни налагат тези формати. Нито един от участниците в това предаване не може да каже аз през живота си не съм псувал. Не го правят пред камерата иначе на улицата пред светофара", защити Николета психологът Цанко Цанков.

Според него няма нищо лошо в агресията в здравия смисъл на думата. Агресивното държание е човек да отстоява себе си и позиция си. Това се случвало най-често в ситуация, когато се изискват бързи решения, няма време за разсъждения. Поемаш отговорността и действаш, обясни психологът държанието на Николета.

Реклама
Реклама
Реклама