Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2405020 www.bgdnes.bg

Голата истина за "Голата истина"

Борислав РАДОСЛАВОВ

Обявеното за новата версия на хитовото комедийно шоу "Господари на ефира" - "Голата истина", бе очаквано с нетърпение от телевизионери, журналисти и обикновени зрители. Обичаният комик Любо Нейков се завърна на екран, а като негов партньор в предаването застана Ели Гигова. Безспорно хора с харизма, чар, присъствие и опит.

Любо Нейков си спечели обичта и симпатията на милиони българи от "Шоуто на Слави". Гигова първоначално трупаше критики заради баща си, докато проправяше своя път през телевизионните лабиринти, но постепенно също започна да печели одобрение.

Реклама

В този случай обаче аурата на водещите не е достатъчна за онзи качествен продукт, който очаквахме. Или може би очакванията надхвърлиха реалността. Скечовете на двамата не предизвикват смях освен у самите тях. Много дори изглеждат твърде глуповати, като вял опит за шеги. Дали сценаристите и редакторите не стават за тази работа, но майтапи така и не се получават, както на Любо и Ели им се иска. Дори и да ги изиграят пред камера както се напъват над скучните текстове, нещо сериозно куца и то трябва незабавно да се промени.

Коментарите на забавните и сериозните новини не са особено остроумни. Нито пък са достатъчно остри и хапливи, както при "господарите". Опитите за шеги са плоски, сатирата е трагична, а това води и до катастрофален рейтинг за "Голата истина". Да не говорим, че студиото на водещите е повече от постно, липсва публика на живо, настроение, танци. Усмивките на водещите не стоплят зрителското око, което предпочита да се прехвърли към друг канал.

Пълно разочарование. Това е голата истина за "Голата истина". Нужно е нещо свежо, в което да се налеят повече пари. Но не съдете само тези, които виждате на телевизора!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама