Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2412873 www.bgdnes.bg

Рут Колева с криви крака

Иво АНГЕЛОВ

Поп изпълнителката Рут Колева стресира най-верните си почитатели с криви крака, видя "България Днес". Изпълнителката, която е едва на 23 години, не може да се похвали, че е в най-добрата си форма.

Рут се появи на участие в пловдивско заведение с къса рокля, която, вместо да прикрива, още повече акцентираше върху краката й. Посетителите в дискотеката с ужас установиха, че изпълнителката има криви крайници и изпъкнали капачки на колената.
Гостите на първите редове се чудеха как е възможно толкова младо момиче да изглежда по този начин. Стресиращата визия на певицата се допълваше и от изпъкналите й вени, като татуировките по краката и ръцете й изглеждаха плашещо.
Песните, които Колева изпълни, вдигнаха цялото заведение на крака, но някои от гостите останаха разочаровани от визията й.

Реклама

"Всеки може да има проблеми с краката си, но нека не го набива в очите на хората. По-добре да си избира тоалети, които прикриват недостатъците - тази рокля определено не е подходяща", коментираха гостите на едно от най-популярните заведения в Пловдив.
Рут е далеч от визията си преди няколко години, когато си направи аматьорски голи снимки заедно с актрисата Радина Кърджилова.

Заедно с нея в дискотеката пристигна и новото й гадже - Любо, с което се запознаха в телевизионното риалити "Къртицата". Тогава Рут чакаше бебе от бившия си приятел Калоян, но двамата решиха, че не им е време да стават родители, и тя направи аборт. Певицата приключи връзката си с актьора по време на престоя си в "Къртицата" и избра да бъде с Любо. Той често ходи по нейните участия, въпреки че признава, че не харесва част от песните й, защото има различен музикален вкус.

"Не мога да кажа, че след всичко, случило се напоследък, ми е било леко. Със сигурност на всеки човек, който е минал през подобно нещо, не му е било. Но нямах каквито и да е било угризения, не смятам, че съм направила нещо грешно", коментира Рут Колева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама