Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2431715 www.bgdnes.bg

Венецуела пак спечели титлата "Мис Вселена"

Втръсналата до омръзване история за най-красивата жена в света се повтори и на "Мис Вселена 2013".
25-годишната Мария Габриела Ислер от Венецуела продължи традицията страната й, с огромната подкрепа на петродоларите, почти всяка година да излъчва победителка в престижния конкурс. В конкуренция на 86 представителки от различни страни високата 180 см брюнетка бе посочена от фронтмена на "Аеросмит" Стивън Тайлър и култовата руска поп звезда Филип Киркоров за новата притежателка на короната. До финала, който се проведе в Москва, бяха допуснати 16 хубавици, предимно от латиноамериканските държави. В конкурса, който се предаваше на живо и бе следен от около 2 млрд. души по целия свят, поводи за радост имаше и 23-годишната испанка Патрисия Родригес. От журито, в което освен Тайлър и Киркоров участваха още топготвач, олимпийска шампионка по фигурно пързаляне, дизайнер на часовници и тв водеща, тя бе поставена на второ място. На почетната стълбичка се качи и 22-годишната представителка на Еквадор Констанца Баес.
За разлика от предишни години в концертна зала Крокус сити хол в руската столица красавиците не рецитираха заучени слова и липсваха фрази от рода на "ще се боря за световния мир". Победителката, която е звезда от малките екрани в родината си, се представи с тезата, че за нея най-важно е майчинството, семейството и дома.
"Най-много от всичко обичам да си стоя вкъщи. Изкличетлно съм привързана към майка ми, която ме научи да бъдам непоколебима и никога да не се предавам. Девизът ми е: "Няма несполука, след която жената да не може да се изправи отново на крака", заяви на всеослушание ослепително красивата венецуелка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама