Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2434703 www.bgdnes.bg

Пламен Медаров е бедняк

Любимецът на зрителите на "ВИП брадър" и най-големият дразнител за съквартирантите Пламен Медаров, който влезе в къщата на риалитито със самочувствието на милионер, няма пукнат лев.
Проверка на"България Днес" във финансовия регистър показа, че 30-годишният участник, който твърди, че има супер успешен бизнес в Нова Зеландия, не притежава абсолютно нищо и е гол като пушка.
Още в самото начало на предаването Пламен накара мнозина да се съмняват, че е баровецът, за когото се представя.
От скъпите возила, за които разказва, няма и следа, а за имоти и дума не може да става.
"Какъв милионер е тоя, кой милионер ще влезне да си губи времето в „Биг брадър“, вместо да си върти бизнеса", коментират усъмнили се зрители.
Просташкото поведение на Медаров в къщата накара и съквартирантите му да го смятат за лъжец, като дори започнаха да се подиграват с несъществуващото му имане.
"Психологията на един успял и богат човек не е такава, вярвайте ми", сподели мнението си бизнес дамата Ваня Червенкова и даде за пример факта, че на един милионер никога няма да му мине през акъла да скрие храна и течен шоколад от останалите.
След влизането на Черната Златка във "ВИП брадър" теорията за благосъстоянието на Пламен започна да издиша още повече. Още по време на импровизираното интервю на водещата Алекс Сърчаджиева с Медаров Златка Димитрова се възмути, че Пламен лъже и маже като дърт циганин. Бившата плеймейтка, която познава съпругата на Пламен, беше искрено изненадана, когато той се похвали, че притежава няколко луксозно обзаведени гигантски апартамента. Истината била далеч по-различна. „Когато си дойдоха от Нова Зеландия, двамата с жена му Фани живееха в една тясна, мизерна квартира. След това родителите на съпругата му се смилиха и им купиха нов апартамент в квартал „Витоша".
Друго доказателство за празната банкова сметка на Медаров е болната му амбиция да спечели формата. Продуцентите на шоуто му обещали, че ако успее да стигне до финал наред с виповете, ще го възнаградят с тлъст хонорар.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама