Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2434730 www.bgdnes.bg

Фънки на война с Кичка

Журито на "Музикална академия" Фънки обяви война на естрадната певица Кичка Бодурова.
Още от началото на предаването рокмузикантът не спира да критикува певицата, която от години живее в САЩ. Според Фънки Кичка е скучен изпълнител и не показва нищо ново в предаването. Тя предпочита да пее само свои песни, и то всичките почти в един и същ аранжимент.
Думите на Фънки вбесиха певицата до краен предел. След ефира на шоуто в петък Кичка е изригнала срещу Димитър Ковачев пред своите съквартиранти. Според нея Фънки не разбира абсолютно нищо от музика и не може да я оценява точно нея.
"Искам моите песни да звучат, защото съм сигурна, че съм липсвала много на феновете си!", тросна се Кичка.
Фънки обаче се закани да свали огромното й самочувствие, защото не виждал певицата да е нещо особено.
"Г-жа Бодурова просто не показва нищо особено в това шоу. Не разбирам защо има претенции, че е толкова голяма", не скри иронията родният двойник на Шрек.
Именно самочувствието на Кичка ядосва останалите в шоуто. Стенли вече й каза в очите, че много го дразни. Бодурова е и участничката с най-много капризи в предаването. Два пъти в седмицата тя спи в собствения си дом, освен това не спира да обяснява на останалите, че има най-голям опит в музикалния бранш. Кичка не търпи критика за своите изпълнения. Освен това не спира да прави забележки на останалите, че не пеят вярно и не знаят английски език.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама