Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2443379 www.bgdnes.bg

Ето ги дъщерите на Карамански

15 години след убийството на Иво Карамански дъщерите на Кръстника на българската мафия още тъгуват за баща си, научи "България Днес".
Наближаващата рождена дата на Карамански - 29 ноември, предизвика носталгични чувства в трите му наследнички и на страниците им във Фейсбук заваляха техни общи снимки с баща им.
Най-голямо вълнение предизвика фотосът на Кръстника, прегърнал наведнъж Десислава, Ралица и Александра Карамански, а сгъвката, която личи по средата на снимката, накара мнозина да смятат, че семейният портрет е носен на специално място, така че винаги да е с тях.


"Беше велик човек, а вие трите сте си същите хубавици", гласи един от коментарите на близка на семейството.
Въпреки слуховете, че Карамански оставя наследство от 30 милиона долара след убийството му през 1998 г., законната му жена Галя Лукановска и щерките й не живеят охолно, както приляга за наследниците на боса на мафията.
И до днес трите делят общ апартамент в квартал „Люлин“. Майката работи в частна фирма, Десислава в застрахователна компания, а отскоро Ралица и Александра въртят бизнес с дрехи и бижута.
Ако беше жив, в края на ноември Иво Карамански щеше да навърши 54 години. Вместо това на 20 декември тази година семейството и близките му ще отбележат 15 години от смъртта му.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама