Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2447423 www.bgdnes.bg

Холивудски плейбой заби тийнейджърка

Застаряващият холивудски плейбой Хоакин Финикс хлътна до уши в 19-годишна тийнейджърка.
Звездата от "Гладиатор" на Ридли Скот и носител на "Златен глобус" за гениалното си превъплъщение като Джони Кеш във филма "Да преминеш границата" е загубил ума и дума по блондинката Али Телис, която според американските закони все още се води непълнолетна. 20 години по-малката от него красавица е сред най-актуалните диджеи в клубовете отвъд океана и минава за добра партия.
Влюбената двойка бе засечена от папараци в Рим, където Финикс бе да рекламира най-новата си продукция Her. Заедно с тях били и родителите на актьора, които одобрявали връзката на сина им с младото момиче.
"През цялото време Хоакин и Али се държаха за ръце и ходеха прегърнати по улиците на италианската столица, а блясъкът в очите им показва колко много се влюбени един в друг", коментира свидетел пред в. "Дейли мейл". Двамата са посетили базиликата „Св. Петър“ и историческата и географска забележителност на Вечния град Седемте хълма. След дългата разходка влюбените гълъбчета заедно с режисьора на Her Джеймс Грей и родителите на Хоакин обядвали в ресторант в непосредствена близост до Ватикана.
След като жълтите издания разкриха любовната афера на родения в Пуерто Рико 39-годишен мачо и платиненорусата девойка, Финикс потвърди, че двамата са гаджета. "Обичам я и тя е човекът до мен", бе лаконичният коментар на актьора, който през 2008 г. обяви, че спира с изявите си в Холивуд и се отдава на музикалното поприще. Той обаче отказа да уточни откога се познава с Телис и дали са били интимни, преди тя да навърши 18 г. Али навлиза мощно на сцената още преди 3 г., когато представленията й зад пулта започват да опияняват посетителите на дискотеки и нощни заведения.
"В началото се наложи да лъжа собствениците на баровете, че съм пълнолетна, за да ми позволят да пускам музика", спомня си младата нимфа. Родената в Аризона Али с неохота признава, че тогава е водила двойствен живот - за близките си била нормално подрастващо момиче, докато на околните се представяла като голяма звезда с обещаваща кариера. "Единствената ми цел бе да намеря музикален продуцент, който да ме лансира в шоубизнеса", допълва тя. "Едва ли Телис щеше да бъде толкова популярна, ако нямаше намеса на Хоакин, който явно е задействал връзките си да пробута гаджето си", подмятат злите езици в Меката на киното. Въпреки това обаче никой сред колегите на Хоакин не е изразил възмущение от огромната разлика в годините между него и изгората му, което, по всичко изглежда, в Холивуд се приема за нещо нормално.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама