Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2466388 www.bgdnes.bg

Лео заби жената на Блум

Новата тръпка на доказания Казанова и страстен почитател на кльощави манекенки Лео ди Каприо е Миранда Кер.
Съпругата на карибския пират Орландо Блум, с когото в края на октомври обявиха, че се разделят, е намерила утеха в прегръдките на 39-годишния холивудски плейбой, чието име още преди време бе замесено в бурна афера с австралийската манекенка.
"Миранда и Орландо ще се разведат след 3 г. брак, тъй като пламъкът между тях отдавна е угаснал, което се дължи на постоянната раздяла заради натоварените им работни графици", коментираха тогава техните пиари. Слуховете обаче гласят, че 30-годишният ангел на "Виктория сикрет" отдавна залитала по Лео и само търсела удобна възможност да разкара скучния Блум, от когото има син.
 "Кер и Ди Каприо се срещат от доста време насам. Засега не е нищо сериозно, но и двамата предпочитат всичко да остане в тайна", издава запознат. Задръжките обаче паднаха тези дни, след като новата холивудска двойка бе заедно на вечеря с приятели в Лас Вегас. "Tе изглеждаха много близки. Дойдоха в заведението с един куп хора, но определено се усещаше, че флиртуват един с друг", споделя очевидец пред E! News. През лятото Лео излизаше с германския модел Тони Гарн, но както и на много предишни мацки, любимецът на Мартин Скорсезе бързо се насити и на нея.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама