Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2498980 www.bgdnes.bg

Баба Деми даде свобода на Ащън

Разбивачът на женски сърца Ащън Кътчър вече е волен като птичка, след като 6-годишният му брак с Деми Мур официално бе разтрогнат.
Най-високоплатеният актьор на американската телевизия още преди две години заби нож в гърба на 16 г. по-възрастната от него актриса, за да палува с чернокосото миньонче Мила Кунис, на което едва сега може да предложи заставане пред олтара. Съдията от Върховния съд в Лос Анджелис Скот Гордън положи подписа си върху документите за развода, който се проточи повече от година заради огромните финансови претенции на Деми към бившия си любим. Звездата от "Стриптийз" поиска 290 млн. долара, които Ащън отказа да плати. Това наложи адвокатите на двамата да водят дълги преговори и натъкмяване на детайлите около парите. В крайна сметка всичко остана скрито от очите на хората и не се разбра кой какво получи след раздялата.
За всеобщо учудване Мур и Ащън запазиха добрия тон през цялото време и в таблоидите нито веднъж не се появиха грозни закани, язвителни забележки и критики един към друг, което е нещо нормално в Холивуд при подобни истории. Деми, чието лично състояние надхвърля 150 млн. в зелено, дълго време не можа да преглътне, че е изоставена, и изпадна в тежка депресия, което обаче не я докара дотам да плюе срещу екссъпруга си. 34-годишният плейбой от сериала "Двама мъже и половина", за чиито секспохождения сред колежките му се носят легенди, също подходи дипломатично в грозната сага и макар да имаше възможност да потърси вина у Деми за краха на брака им, не премина границата на благоприличието и всичко остави в ръцете на адвокатите.
"Умереният подход на двамата позволи на юристите да си свършат перфектно работата и да се занимават само с финансовите измерения на договора, а не със странични неща като клюки, нападки, обиди и долни коментари, които често могат да протакат делото с години", коментират запознати.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама