Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2499046 www.bgdnes.bg

Кюрпанов зарязан заради топ тенисист

Най-известният български модел в света Мариян Кюрпанов е бил зарязан от голямата си любов заради тенисист. "България Днес" научи, че мистериозната дама, по която манекенът още въздиша, е Светла Симеонова.
Красивата нашенка е сред най-известните манекенки и телевизионни водещи на Апенините. През 2001 г. се класира на трето място в конкурса "Мис Италия". Тя излиза с плейбоя на световния тенис Фабио Фонини. Именно заради него брюнетката зарязала Кюрпанов след 4-годишна изгаряща любов.
Светла и Мариян заживяват заедно малко след заминаването на Кюрпанов за Италия. Двамата били близо до сключване на брак.
"Исках да се женя за нея, бяхме много близки, но се разделихме в деня, в който направихме четири години заедно - сподели наскоро набеденият за гей модел. - Доста време ми трябваше, за да се съвзема."
Почти веднага след раздялата им става ясно, че Светла го е зарязала заради фаталния Фабио. Симеонова е смятана за голямата муза на тенисиста, като често може да бъде забелязана на неговите мачове. В края на миналата година връзката им преживя криза, като дори се разделиха за известно време. Все пак Фабио успя да си върне красивата българка и двамата отново са заедно. Медиите на Ботуша прогнозират, че в най-скоро време около тях може да се чуят сватбени камбани.
Кюрпанов така и не е преодолял голямата си любов. След Светла той е имал само краткотрайни връзки, като последната от тях продължила 4 месеца. Явно нито една жена не може да замести пълноценно българката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама