Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2499077 www.bgdnes.bg

Набедиха Доналд Тръмп за сводник

Хора на магната Доналд Тръмп, който държи правата за конкурса "Мис Вселена", карали кандидатките за слава да им правят орална любов.
В замяна на интимните отношения мацките получавали тлъсти рекламни договори и обещания за корона от престижния конкурс. Скандалните разкрития направи Ашли Блейк от Северна Калифорния. 20-годишната манекенка подаде жалба в съда срещу организаторите на конкурса за женска красота, след като усети на гърба си похотливите желания на сътрудниците на Тръмп.
"Обади ми се мъж на име Доминго Родригес и ме покани на среща в кафене. Там започна да ми обещава куп ангажименти и корици на списания. Предложи да ме заведе при известен фотограф, който да ми направи каталог със снимки. В колата директно ми обясни, че ако искам да успея в света на модата, ще трябва първо да го задоволя орално. Отказах му и бях оставен на улицата", обяснява своята версия моделката. Разплакана и уплашена, Ашли отишла в полицията. Там обаче й обяснили, че не може да подава жалба срещу агента на "Мис Вселена", защото на практика не била принудена насила да извърши полов акт.
"Това още повече ме вбеси, но и амбицира да търся справедливост. Затова си наех адвокат и заведох дело", казва Блейк. В мотивите към жалбата хубавицата е посочила, че популярната в планетарен мащаб надпревара съзнателно назначава мъже, които примамват наивни жени с обещания за тлъсти договори и кариера в замяна на интимни отношения. От "Мис Вселена" все още не са коментирали неприятния случай.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама