Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2511952 www.bgdnes.bg

Не съм спала с Ники Михайлов!

Коя е тя

Бояна Маринова е родена на 17 август 1993 г. в Тетевен. Участвала е в конкурса "Мис Маракеш 2012", където е избрана за лице на ресторант и на СПА хотел във Велинград. През 2013 г. участва и в конкурса на "Плаза" "Мис София Пролет", където става 1-ва подгласничка и взима две специални награди. Снимала се е във фолк клипове на Азис, Лияна и Галин. Изгрява на майската корица на "Плейбой" през 2013 г. Определяна е като втората Николета Лозанова.


Борислав РАДОСЛАВОВ


- Бояна, здравей! Ти си един от актуалните модели и апетитна хапка за много мъже. Вярно ли е, че си имала връзка с Ники Михайлов, каквато информация плъзна в медиите?

Реклама

- Много се изненадах и нямам никаква представа откъде е дошла тази информация. Бях в Турция на снимки. Звънна ми една приятелка и ми каза: "Абе, знаеш ли, че са те изкарали на първа страница, че си с Ники Михайлов?". Направо бях в шок.

- Познаваш ли го?

- Миналата година се запознахме покрай общи познати. Само това, нищо повече. И сега, точно след една година, излиза информация, че сме гаджета. Няма нищо такова.

- Виждали ли сте се оттогава?

- Не! Нито сме се виждали, нито чували. Просто като гръм от ясно небе ми дойде.

- Той не е единственият плейбой, с когото те свързват. Преди това беше Петко Димитров. И тази шумотевица около твоето име ли ще се окаже балон?

- Хубав мъж е Петко, но и там са преувеличени нещата. С него се познавам покрай Азис. Много пъти сме били в една компания на маса пак покрай Васко и може би заради това тогава ни свързаха.

- Според публикации той бил зарязал Ели Гигова и хлътнал до уши по теб. Така ли е?

- Измислят се и се украсяват много нещата, не знам поради каква причина. В шок съм от тези материали. С него сме само приятели. Пък и възрастовата ни разлика е голяма.

Реклама

- Това в днешно време не е особен проблем...

- Да, но аз си търся някой на моите години или поне да е малко по-голям. В момента не искам сериозна връзка, не ми трябва мъж до мен, така че все още не съм се ориентирала.

- Името ти много нашумя напоследък, кариерата ти тръгна нагоре. Помогна ли ти някой?

- Приятелството ми с Азис изигра важна роля. Той ме покани да участвам в негов клип и вече хората ме научиха и започнаха да ме търсят за сесии. Той ми даде този отскок, за което съм му много благодарна. Все пак Азис е едно от най-скандалните и популярни лица в България.

- Харесва ли ти, че те оприличават като двойничката на Николета Лозанова?

- Не ме обижда това нещо. Все пак Николета е една от най-красивите българки. Това, че ме сравняват с нея, значи, че и мен ме смятат за красива. Като човек и характер сме много различни. С нея също се познавам покрай Васко. Не ме обижда, но и не е приятно, защото всеки иска да бъде себе си. Искам да бъда Бояна Маринова, а не двойничката на Николета Лозанова.

- Мислила ли си за телевизионна кариера, както сега прави тя?

- По принцип имам друга насока. Искам да бъда актриса и да пробия в киното. Това повече ме влече. Най-много държа на филмите.

- В каква роля си се представяш?

- Бих изиграла всичко - добра, лоша, няма значение. С всичко ще се справя.

- Можеш ли да бъдеш лоша и в живота, за да си проправяш път напред, както немалко красиви жени правят?

- Не. Не съм такъв човек. Никога не съм била лоша, не съм завиждала и не съм злобяла. Това за мен е нещо чуждо. Винаги съм с усмивката напред и се надявам това да ми помага.

- Лесно ли прие офертата да изгрееш на корицата на "Плейбой"?

- Мислех да не бъда модел повече, а да си гоня идеята за киното. Звъннах обаче на майка ми и й казах за предложението. А тя ми отвърна: "Ами млада си, какво чакаш, снимай се". И в крайна сметка майка ми ми даде тласък, а няколко приятелки ми казаха същото.

- Вярно ли е, че си правила секс в самолет, и какво е усещането?

- Усещането е все едно летиш наистина. Беше много забавно, бяхме с бившия ми приятел тогава.

- Не ви ли хванаха?

- Не, просто нямаше никой в нашата част в бизнес класата. И се възползвахме.

- Свързват те все с известни плейбои, за които отричаш. С обикновени момчета ли си била?

- Ами почти с никакви. Преди да дойда в София, имах 4-годишна връзка. Месец преди да дойда, я приключих и сега съм като отвързана. Живее ми се и не искам сериозна връзка. Искам да се отдам и да се съсредоточа върху кариерата си. Уча актьорско майсторство в НАТФИЗ.

- Една от близките ти приятелки е плеймейтката Гентиана Халити. С нея ли обичаш да се забавляваш?

- Много готин човек е, много луда и си допадаме. Точно моята противоположност и сигурно заради това се разбираме.

- Оттук нататък какво те очаква в професионален план?

- Бях в Турция за едно фешън шоу. Снимах за компания за кожени палта. След няколко седмици ме очаква нова фотосесия за каталога им за 2014-а. Отделно тук ме чакат фотосесии на италиански бранд за бельо, на които ще си партнираме с Гентиана и ще украсяваме билбордове в София. Искам да развия и сайта си.

- Къде ще прекараш празниците?

- Надявам се да празнувам в Лас Вегас. Много е трудно с визите, защото всяко младо момиче в България е потенциален емигрант. Затова чакам да видя дали ще стане с покана.

- Радват ли ти се в родния Тетевен?

- Честно казано, по-често се прибирам в Ловеч, защото там живях последните години. Баба ми е в Тетевен. На нея съм кръстена и много си я обичам. Казва ми, че хората ми се радват.

- Тя как прие голата ти фотосесия?

- Много смешно. Случката е изключително интересна. Майка ми и брат ми й занесли списанието да ме види. Сложили го на масата и й казали: "Ето, виж я Бояна". Баба ми помълчала, а накрая казала: "Е, добре де, тая нашата, като няма гърди, къде са я сложили тука отпред?". Това й е бил единственият коментар.

- Майка ти как прие снимките?

- Харесаха й, каза, че са стилни.

- Ами за случката в самолета?

- А, не, нищо. Тя вече разбира, че съм голяма и мога сама. Аз й го показвам.

Реклама
Реклама
Реклама