Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2512059 www.bgdnes.bg

Пайнерките по гащи

СНИМКИ: България Днес

Певиците на Митко Пайнера излязоха по гащи на концерта за рождения ден на телевизия "Планета", видя "България Днес". Изпълнителките от Димитровград дойдоха в зала 1 на НДК, за да разходят бельото си. Гащи показаха вечно разголващата се Андреа, новоизлюпената Пламена, изгората на Красьо Черния – Магда, и ромската перла Роксана. Изпълнителките бяха като извадени от кабарето "Мулен руж", шушукаха зрителите.
Докато някои се надпреварваха какво долно бельо да демонстрират, останалите бяха забравили да сложат горнищата си. Доскорошните врагини за сърцето на Коко Динев Анелия и Емилия се качиха на сцената без сутиени и раздрусаха свободно силикон.
Какво е това нещо, питаха се феновете, щом пред тях се появи Преслава. Фолкдивата от Добрич толкова се е вманиачила в свалянето на килограми, че съвсем се е съсухрила и е заприличала на чироз. Тя очевидно се бе съобразила с обезобразената си снага и бе заложила на рокля, разкроена в ханша. Преслава бе разцелувана на няколко пъти от Анелия по време на общия им дует, а двете чалгарки заобсъждаха нещо, докато закриваха концерта.
Повечето от колежките им бяха неузнаваеми от естетически корекции и грим. Единствено папараците на "България Днес" успяха да уловят Малина без грам макиаж, докато репетира преди шоуто. На кадрите се вижда посивялото и изпито лице на певачката ветеринарка.
Въпреки репетициите концертът се отличаваше с лош звук. Повечето от пайнерките пяха на плейбек, който не се чуваше добре в залата. Едни от малкото, които извисиха гласове, бяха примата на фолка Глория и певицата на народа Ивана. Изпълнителката от Две могили изпя акапелно "Облаче ле бяло", а Ивана вдигна залата на крака с класиката си "Шампанско и сълзи".
За женските сърца се погрижиха Константин и Борис Дали, заради когото бе дошла "най-заклетата му фенка". Сред публиката в залата се появи и бившият вратар на "Ботев" и "Славия" Славчо Тошев, който е запазил страстта си по чалгата от бившата си любов - водещата Симона. В четвъртък той се появи с мадама. Двамата първо вдигнаха хора от първите редове. После изгонените зрители потърсиха охраната и след няколкоминутен спор се върнаха на местата си, а вратарят и компанията му седнаха при виповете до сцената.
Партито продължи в столична дискотека. "Преслава е доскорошната ми половинка", призна Константин, докато викаше колежката си за дует.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама