Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2592791 www.bgdnes.bg

Лесбийки точат лиги за ЛиЛо

Лесбийките в американските затвори ликуват - сочната Линдзи Лоън влиза в пандиза.
Холивудската звезда със скандална репутация и многобройни арести за шофиране в нетрезво състояние, кражби на бижута и дрехи от магазини и снимачни площадки, сбивания и притежание на наркотици е на крачка от отиване зад решетките, след като медиите оповестиха последния инцидент с примадоната. На частно парти в Маями гаджето на ЛиЛо - Рей Лемойн, подкокоросан от любимата, напердашил здравата малкия брат на Парис Хилтън. Наследникът на хотелската верига Барън бе с обезобразено лице и множество рани по цялото тяло, което преля чашата на търпението на цялото общество отвъд океана, но и на съдебните власти.
"Органите на реда са събрали достатъчно доказателства, за да тикнат актрисата в затвора. На злополучния купон униформените са намерили остатъци от кокаин, което е достатъчно Линдзи да бъде опандизена", обясняват запознати. Според условията за пробация, която Лоън получи по-рано през годината, тя не трябва да стои на места, където се употребяват упойващи вещества. Записите от охранителните камери в луксозната вила в Маями ясно показват, че едрогърдата блондинка не само че не се притеснява от изобилието на наркотици близо до нея, но и самата тя с охота смърка от белия прах.
"Кадрите са показателни - Лоън излезе навън, след като се сдърпа с Барън Хилтън. Когато приятелят й Рей натупа младежа, тя опита да влезе отново, но охраната не я пусна", твърдят хората, които са гледали записите. Пиарите на Линдзи опитаха да заметат следите от нарушаването на пробацията, като изтъкнаха, че тя сама е решила да си тръгне оттам. "Лоън е била поканена на партито, но след като видяла, че вътре се употребява дрога на едро, решила да напусне", казват адвокатите й. Според американското законодателство обаче видеокадри могат да послужат като доказателство пред съда, което неминуемо ще означава строга присъда за цицорестата мацка.
"Нарушаването на условията за предсрочно освобождаване е най-малкият проблем на Линдзи. Срещу нея ще бъдат повдигнати нови обвинения за подстрекаване към насилие, за което има много свидетели и едва ли и този ще успее да се измъкне суха от сблъсъка с правораздавателните органи. Още повече че този път от другата страна на съдебната зала ще застане кланът Хилтън, който също като нея може да си позволи скъпи адвокати, и няма да пестят средства да оковат с белезници бившата най-добра приятелка на Парис", убедени са наблюдатели. В подкрепа на тази теза е и фактът, че Рей Лемойн вече избяга от САЩ и потърси убежище в Куба.  
  "Страхувам се от семейство Хилтън, затова търся убежище в Куба. Кастро мрази Хилтън и отне техния хотел в Хавана през 1959. Вива ла Лоън!", пише в социалните мрежи Рей, който се издирва от ченгетата в Маями.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама