Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2600727 www.bgdnes.bg

Фолкпевицата Преслава: Не съм анорексичка!

Иво АНГЕЛОВ

"Не съм нито болна, нито анорексичка!" Това заявява категорично фолкпевицата Преслава в ексклузивно интервю за телевизия "Планета", което предстои да се излъчи, научи "България Днес". Така певицата разбива на пух и прах безбройните спекулации по неин адрес, че има здравословни проблеми.

Причина за интерпретациите по неин адрес беше драстичното отслабване на изпълнителката. В началото на кариерата си тя беше доста пухкава и можеше да се похвали с най-големия бюст в попфолка - обиколката на гърдите й беше рекордните 105 сантиметра. Впоследствие Преслава започна умишлено да губи килограми. Към днешна дата тя тежи около 45 килограма.

Реклама

"Ям си доста, но като видя, че започвам да качвам, се съобразявам, защото се харесвам такава слаба, но не съм болна", коментира Преслава и уточнява, че не се харесва дебела. Тя обича да си хапва от всичко, като не се съобразява с диети. Веднага щом забележи, че започва да напълнява, взема мерки и запазва слабата си фигура. Изпълнителката признава, че вече не обръща внимание на публикациите за килограмите й, въпреки че от време на време чува хората да коментират дали няма някакво заболяване.

"Истина е, че намалих килограмите си, но не е истина, че съм анорексичка. Това може и сами да го забележите, нали? Водя здравословен начин на живот и му се наслаждавам", допълва изпълнителката от Добрич, която е почитателка на зеленчуците и плодовете, за да изглежда в добра форма. Признава, че не е сред най-големите почитателки на спортуването.

Феновете на Преслава са сериозно притеснени от визията, която певицата демонстрира по време на участията си в нощни заведение. Кралицата на фолка шокира с тънки крака, хилаво тяло, а под по-разголените й тоалети ребрата й се виждат. Именно натоварената програма на Преслава има основен принос за нейното отслабване. Певицата непрекъснато пътува из цялата страна и невинаги успява да се наспи. Дори нейната майка преди време беше изразила притеснение от факта, че дъщеря й няма много време да се грижи за себе си. В най-силните си месеци Преслава може да се похвали с 20 участия за 30 дни - постижение, недостижимо за нито един друг изпълнител от музикалния жанр.

За почитателите на Преслава най-потресаваща е намалената обиколка на бюста й, който на практика се бе превърнал в нейна запазена марка. Певицата дори се подложи на операция за смаляването му в Германия, тъй като поради тежестта получи проблеми с костната система и болки в гърба. Сега от пищните форми на чалгарката не е останало нищо, което кара почитателите й с носталгия да си спомнят миналото, когато Преслава правеше кръшни парчета и емоционално друсаше пазвата си.

В интервюто Преслава признава още, че има нов мъж в живота си, който в момента е обект на цялата й любов. Съвсем наскоро певицата привлече вниманието с новия си малък спътник - кучето Жожо. Мъникът от породата померан бе официално представен, след което се разбра, че животинката й е подарък от Жоро Бирмата. Покрай този подарък се завъртя спекулацията, че Преслава се е разочаровала, тъй като е очаквала вместо куче да получи годежен пръстен. Тя обаче разкрива, че е влюбена в малкото животно и не е разочарована от нищо. "Аз съм толкова влюбена в Жожо, че и за миг не мога да го оставя. А и той е много привързан, тя самата им порода е такава", заявява фолкпевицата по адрес на четироногото.

Преслава отмята и още една въпросителна около отношенията с колежките си. Тя признава, че с Анелия се разбират много добре и доказателство за това е съвместната им песен "Няма да съм друга". Певицата определи парчето като любимото си за изминалата година. "Ние просто си паснахме двете и всичко се получи много лесно, успяхме да направим хубава песен, която да е и комерсиална, и стойностна - нещо, коeто много трудно се прави", споделя гордата Преслава.

Драмите във фолка между отделните изпълнителките се превърнаха в актуална тема напоследък, затова и певиците държат да уточняват, когато са в много добри отношения с някои своя колежка. Така например Анелия се сдобри с най-добрата си врагиня - Емилия, с която дълги години бяха в тежък конфликт.

Реклама
Реклама
Реклама