Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2631479 www.bgdnes.bg

Моделка се разголи за последно

Платиненорусото изкушение от Аржентина Луисана Лопилато показа прелестите си за последен път.
26-годишната манекенка от страната на тангото се зарече никога повече да не рекламира бельо, което досега й се удаваше доста добре. Прелестната манекенка, която е лице на световноизвестната марка за сутиени и бикини Ultimo, през август роди син Ноа на канадския певец Майкъл Бубле и иска да посвети остатъка от живота си на семейството.
"Луисана е решена да зареже кариерата си в модния бизнес и да стане примерна домакиня. Иска сама да се грижи за малкия, а планира да роди още много деца на съпруга си, който е фрашкан с пари", обясняват посветени. 38-годишният носител на три награди "Грами" има продадени над 30 милиона копия от албумите си, а парчетата му са сред топ 10 на чартовете в родната му Канада, Великобритания, САЩ и в някои европейски страни.
"Решението на Лопилато да зареже манекенството определено ще разстрои доста представители на силния пол, тъй като тя е фаворитка в мъжките класации за най-секси жена", отбелязват наблюдатели. Освен като модел от известно време Лопилато се изявява като телевизионна водеща и актриса, като последното й участие е в аржентинския фентъзи сериал Lobo.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама