Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2696507 www.bgdnes.bg

Невзрачна режисьорка чака деца от актьор с огромен пенис

Актьорът с едно от най-големите мъжки достойнства в Холивуд Джон Хам продължава да стреля с халосни патрони и да не може да направи бебе на любимата си Дженифър Уестфелд.
Синеокият 42-годишен красавец, известен предимно с ролята си на Дон Дрейпър в сериала "Момчетата от Медисън авеню", и 13 месеца по-голямата от него режисьорка са заедно вече 16 г., но все още нямат наследници.
"Напоследък започнах да се притеснявам от факта, че все още не съм родила първото си дете, а годинките си минават. Не съм първа младост и това определено е проблем. Като цяло съм доволна от интимните преживявания с Джон, но все по-осезателно започвам да чувствам липсата на детска глъч у дома", коментира Дженифър, на която много от колежките в гилдията завиждат за хармоничната й връзка с надареното гадже.
"Приятелствата ми с много хора се промениха по болезнен за мен начин, след като те станаха родители и новите им интереси постепенно ги откъснаха от мен", допълва Уестфелд, която е режисьор, сценарист и актьор на популярния сериал "Дневникът на една бременна". Много от сцените в комедията са взети от реалния живот на създателката му, която не разкрива каква е причината да нямат деца с Хам. Завистливи колежки се надяват Джон час по-скоро да я изостави и да се хвърли в обятията им, за да му родят куп деца, коментират жълти издания в Меката на киното.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама