Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2911391 www.bgdnes.bg

Вдовицата на Жоро Илиев с денонощна охрана

Мая Илиева увеличи личната си охрана в първите дни на новата година. Доскоро вдовицата на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев не се страхуваше да кара сама мощния си джип.
Папараците на "България Днес" изловиха Мая с денонощна охрана и шофьор. Мая вече не сяда зад волана за автомобила си. Нейният подчинен я вози до всяка точка в София, отваря вратата й и не се отделя от нея.
От какво се страхува в момента вдовицата на Главния не е ясно. През годините Мая Илиева е получавала няколко заплахи за живота си. Осиновените й деца пък се движат със специало обучени охранители. Свитата, която се грижи за сигурността на семейството, е лично проверена от Илиева. Това са едни от най-близките хора на Жоро Илиев, които и след смъртта му остават близки до семейството. Заради безопасността на децата неведнъж Илиева е била на крачка да избяга от България. Дори наскоро се появи слух, че вдовицата се мести в Швейцария, където е записала децата си да учат в скъп пансион.
Изглежда засега Мая няма намерение да напуска страната, но е взела допълнителни мерки за своята сигурност.
Години наред тя бягаше от камерите и публичните събития. Едва наскоро наруши мълчанието. Появи се в ефир заради най-добрата си приятелка Наталия Симеонова.
Именно показването й по телевизията притеснява Мая. Лицето й става публично и разпознаваемо, нещо, от което тя винаги е бягала.
Близки до вдовицата издават, че се е появила по телевизията единствено като благодарност към Наталия Симеонова. Мая и Георги са кумове на сватбата на водещата и Денис Ризов. Наталия е плътно до Илиева след убийството на съпруга й.
Тежките мигове на двете приятелки се засичат, тъй като само в рамките на 4 месеца и двете остават без мъжко рамо. Мая губи мъжа си, а Денис изоставя Наталия заради друга жена.
"Много тежко преживях загубата на Жоро. Денис се изнесе от къщи през май, а Жоро беше убит през август. Точно когато стана убийството, дадох на дъщеря си Вики примера, че има по-лоши неща от раздялата ни с баща й, затова не трябва да плаче за него", спомня си Наталия Симеонова.
За добрата си приятелка тя разказва само, че е станала много по-затворена и самотна от преди.
"След смъртта на Георги Мая много стесни кръга от хора, с които общува. Все пак тя е една самотна жена, призвана да отгледа своите три деца, и трябва да си осигури спокойствието да се погрижи за тях. Няма амбиции да продължава делата на Жоро и не иска да се занимава с бизнес. Децата ни се виждат редовно и много се обичат", разкрива водещата на "Предай нататък".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама