Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2937201 www.bgdnes.bg

Преслава все по-слаба

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Преслава продължава да отслабва ударно и вече не прилича на себе си, видя "България Днес".

Изпълнителката се появи на участието в столична дискотека в петък вечерта още по-слаба от последните седмици. Почитателите й пък изразиха тревога, че любимката им продължава да сваля килограми, което се отразява на визията й - краката й са тънки като клечки, а лицето й е изпито. Фолкпевицата имаше уморен поглед, а заради натовареното всекидневие вече пее на плейбек, за да пази гласа си.

Реклама

Преслава категорично отрече да е болна или анорексичка, но теглото й продължава да намалява. Стопил се й бюстът на изпълнителката, който беше нейна запазена марка. В началото на кариерата си чалгарката беше доста пухкава и можеше да се похвали с най-големите гърди в попфолка - обиколката й беше рекордните 105 сантиметра.

Впоследствие Преслава започна умишлено да губи килограми. Към днешна дата тя тежи около 45 кила, а гърдите й почти ги няма.

"Ям си доста, но като видя, че започвам да качвам, се съобразявам, защото се харесвам такава слаба, но не съм болна", коментира певицата и уточнява, че не иска да е дебела. Тя обича да си хапва от всичко, като не се съобразява с диети. Веднага щом забележи, че започва да напълнява, взема мерки и запазва слабата си фигура. Изпълнителката признава, че вече не обръща внимание на публикациите за килограмите й, въпреки че от време на време чува хората да коментират дали няма някакво заболяване.

"Истина е, че намалих килограмите си, но не е истина, че съм анорексичка. Това може и сами да го забележите, нали? Водя здравословен начин на живот и му се наслаждавам", допълва изпълнителката от Добрич. Въпреки това феновете й бяха шокирани от изпъкналите капачки на колената на Преслава и вените по ръцете и краката й.

Въпреки променената до неузнаваемост визия и изпълненията на плейбек заведението се пукаше по шевовете, а посетителите не спираха да аплодират любимката си. На сцената тя беше обградена от масивни мъжаги, на чийто фон изглеждаше още по-дребна. Мускулест охранител със слушалка в ухото пък не се отделяше от нея, докато певицата обикаляше по масите, за да поздравява хората.

За радост на клиентите Преслава изпя не само най-новите си песни, но и хитовете си от миналото, с които стартира шеметната си кариера. По време на парчетата цялата дискотека пееше, а фолкпевицата беше зарината от летящи салфетки. Преслава два пъти излиза на сцената в клуба, като цялостното й представяне продължи с часове.
Посетители предположиха, че постоянните участия и работата до малките часове на денонощието са сред основните причини добричлийката да слабее толкова ударно. Певицата непрекъснато пътува из страната и невинаги успява да се наспи. Дори нейната майка преди време беше изразила притеснение от факта, че дъщеря й няма много време да се грижи за себе си. В най-силните си месеци Преслава може да се похвали с повече от 20 участия за 30 дни - постижение, недостижимо за нито един друг изпълнител от музикалния жанр.

Реклама
Реклама
Реклама