Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3013047 www.bgdnes.bg

На премиерата на "Под прикритие"

СНИМКИ: Николай Минчев и Антоанета Йотова

Над две хиляди човека се събраха на премиерата на четвъртия сезон на "Под прикритие" в столичен мол.
"Следващия път ще трябва да наемем стадион", пошегува се програмната директорка на БНТ Севда Шишманова.
В претъпканата зала родният хайлайф затваряше очи по време на кървавите сцени, които изобилстваха в първия епизод. Дори актьорите от сериала се стряскаха от бруталните гледки.
Главната героиня в новия сезон - Ния Туджарова, изиграна от младата актриса Йоана Темелкова, дебютира на червения килим. За първи път тя показа официално приятеля си - внука на Николай Гяуров - Мартин. Облечена в дълга вечерна рокля, Йоана бе видимо притеснена от огромния интерес към нея. Тя не се отделяше от по-опитните си колеги от сериала, които я напътстваха как да се държи.
За разлика от нея, "старите пушки" от лентата Владо Пенев и Мариян Вълев бързо станаха център на купона.
Откакто спря да е министър на културата, Пенев шашка с нестандартна визия. Освен с нова прическа инспектор Попов от "Под прикритие" е и с интересен стайлинг. На няколко събития поред, включително и на премиера на новия сезон на кримката, актьорът се появи с нещо като анцуг, кубинки, бяла риза с черен елек и кожено яке.
Той не пропуска да сложи и големи очила с дебели черни рамки. Куката пък не успя дъх да си поеме от фенки, които една след друга се редяха за снимки с него. Убитата още във втори сезон на сериала Съни, изиграна от Ирена Милянкова, се появи с охрана.
Братът на съпруга й Росен Чолов не се отделяше от нея цяла вечер. След като тихомълком бе пуснат от ареста, обвиненият за сводничество Чолата се скри от медиите. Съпругата му пък не излиза без гардове.
След финалните надписи на сериала започнаха бурни коментари. Най-голямото разочарование за зрителите е, че в голяма част от сцените се говори на турски език.
Все пак феновете не останаха разочаровани от продължението и с нетърпение очакват да разберат развръзката на любовната история между Ния Туджарова и Иво Андонов. Както и ще успее ли Куката да отмъсти за семейството си?

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама