Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3109391 www.bgdnes.bg

Джоли си вади вените

Считаната доскоро с единия крак в отвъдното Анджелина Джоли не мисли да мре и сериозно се готви да си върне стария блясък.
Мегазвездата на Холивуд обмисляла да посети кабинет на елитен пластичен хирург и да си направи корекция на изпъкналите вени по ръцете.
"Анджи винаги е имала комплекс от този физически недостатък на перфектното си тяло, но досега не е и помисляла да се подложи на нещо подобно - коментират приближени до 38-годишната актриса. - Тя иска лекарите да поизгладят вените, които на крехката й снага стоят като струни", допълват те. През лятото Джоли се подложи на куп хирургически интервенции, като първо си премахна циците с двойна масектомия поради страх, че може да развие рак на гърдата, а след това на няколко пъти лежа на операционната маса, за да си постави силиконови импланти.
Този път идеята на звездата от "Томб Райдър" била да се приведе в перфектен вид за предстоящата сватба с Брад Пит, която все се отлага поради неясни причини, но се очаква тази година най-после да стане факт. Двамата са заедно от 2005 г. когато се сближиха на снимачната площадка на "Мистър и мисис Смит" и вече имат шест деца, три от които осиновени.
"За Джоли да блесне на брачната си церемония с любимия си мъж се превърна във фиксидея. Иска след години с удоволствие да разглежда сватбените си снимки, на които е перфектна и без вени", обясняват близки до дъщерята на кинолегендата Джон Войт. "За минаването под олтара тя избра рокля без ръкави и последното, което иска, е да бъде с толкова грозни ръце", разкриват детайли роднините й.
Източниците отбелязват още, че Джоли би могла без проблем да реши ситуацията - просто като качи две-три кила, но изглежда, това не е вариант за звездата. Тя е тотален работохолик и последното нещо, за което се сеща, е да яде. Особено сега, покрай новия си проект, тя работи като луда часове наред. Отделно от това самата Анджи смята, че прекомерната слабост й придава сексуалност, поради което надали ще се вслуша в съветите на познатите и приятелите си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама