Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3109542 www.bgdnes.bg

Дълголетието на Цветана Манева се дължало на съпруга й Явор Милушев

На 70-годишният си юбилей легендарната актриса Цветана Манева благодари на съпруга си актьора Явор Милушев за хубавия им съвместен живот. „Явор така се държи с мен, че продължавам да живея. Ако не беше той аз нямаше да живея толкова дълго. Благодаря и на майка и татко, че са ме създали", каза Манева в „Усещане за жена" по TV7.


"На много от най-умните хора им липсва сърдечна интелигентност. А у мен това е плод на работата ми. Уча студентите на интелигентност. Проклетията също е плод на емоция, на не висока интелигентност, защото не е сред добродетелите. Но тя е много добре самоорганизираща се енергия, която убива", призна житейската си философия актрисата.

Това, че студентите й имат респект към нея е техен проблем. „Като определят приоритетите си ще разберат, че могат да се изправят срещу мен и да не изпитват неудобство от ролите и възрастта ми", посъветва тя учениците си. Манева призна, че един от най-големите чешити според нея е покойният й колега Георги Черкелов. Той имал невероятно чувство за хумор и ирония.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама