Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3193719 www.bgdnes.bg

Черната Златка: Не искам да се омъжвам!

Борислав РАДОСЛАВОВ

"Не искам да се женя! С Миро много пъти сме си говорели по темата и сме на мнение, че един подпис няма да промени нищо. Ние сме си семейство и една сватба не е нещо задължително и належащо." Това сподели пред "България Днес" победителката в "Биг Брадър ол старс" Златка Димитрова.

Името на чернокосата красавица за пореден път бе замесено в клюки за предложен брак, подарен пръстен и бъдеща сватба.

Реклама

"Не искам да подписвам, това не е най-важното в момента. Обичаме се, всичко е наред, уважаваме се и гледаме напред. Важното е да се подкрепяме и разбираме, както го правим досега", обясни Черната Златка.

Тя готви романтичен подарък на любимия си за празника на влюбените. Навръх 14 февруари двамата с Миро и още две двойки ще се отдадат на романтична почивка в СПА столицата на Балканите Велинград. Единият от подаръците ще бъде торта с образа на двамата, а другият ще бъде изненада.

"Имаме толкова хубави моменти в живота си, а помним най-лошитe... Има толкова много радост, а плачем от мъка. Имаме толкова много, а завиждаме за малко... Оценяваме нещо едва когато го изгубим. Искаме да успеем, а не вярваме в себе си. Все се оплакваме от нещо, а някои дори нямат това, което ние имаме. Здраве, подслон, приятели, родители. Има толкова изоставени деца, които искат единствено да имат семейство. Има толкова бедни и бездомни хора, които искат просто да се нахранят и подслонят. Има толкова болни хора с единственото желание да се оправят... Не всичко се купува с пари. Аз съм благодарна за това, което имам", заяви още Златка.

В същото време тя продължава кампанията за събиране на средства за Боби Христов, който се нуждае от трансплантиране на стволови клетки и на когото дари голямата си награда от "Биг брадър".

Освен за Боби Златка събира пари и за 35-годишния полицай Радослав Станев от Севлиево, който се нуждае от спешна помощ. През юли 2013 г. мъжът претърпява операция, след която е диагностициран - много рядък тумор на мускулите. За да бъде излекуван, лекарите препоръчват лечение в чужбина в много кратки срокове поради бързото развитие на болестта.

Реклама
Реклама
Реклама