Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3193961 www.bgdnes.bg

Женски скандал в Нова тв

Депутатките Татяна Буруджиева и Десислава Атанасова заформиха женски скандал в сутрешния блок на Нова телевизия. Двете се счепкаха за третия вот на недоверие, внесен от ГЕРБ.

Вместо тези, на зрителите им се наложи да чуят серия от крясъци, която не им попзволи да направят извод по въпроса за вътрешната сигурност. Буруджиева бе по-агресивният събеседник, който непрекъснато подчертаваше, че е готов да се противопостави на всичко казано от противостоящата страна. Десислава Атанасова пък заложи на ехиден тон, пример за който станаха думите й, че спорът няма да продължи дълго, защото властта скоро ще се смени.

Реклама

„Факт е, че има провал в справянето с бежанската вълна, факт е, че има провал изобщо в системата за сигурност и законодателството се прекроява така, че да устрои една личност”, продължи с критиките към управляващите Атанасова. Според бившия здравен министър от кабинета „Борисов”, въпреки заявките за промяна в цялото законодателство в сферата на сигурността, това не се е случило. „Правят се промени в законите, например този за ДАНС, от хора като г-н Бисеров”, припомни Десислава Атанасова в подкрепа на твърденията си.

„От 25 години наблюдавам българския политически живот и за първи път има такъв тепегьозлък (от тур. безочливост, безсрамие, бел. ред.)”, отвърна на атаките народният представител от Коалиция за България Татяна Буруджиева. „Да изразходиш всички пари, дадени за бежанците, а в същото време да няма осигурено едно място за бежанец. Когато не си направил нищо за тях, когато нищо не си направил за укрепването на органите за сигурност и ред, а обратното...”, посочи тя „тежкото наследство от г-н Цветанов” и бившите властимащи.

Буруджиева коментира темата, която управляващите изведоха на дневен ред вчера, след като вече бяха обявили за свой приоритет – битовата престъпност. По думите й огромният проблем с нея е заради липсата на адекватни наказания и затова Наказателният кодекс трябва да се промени.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама