Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3194379 www.bgdnes.bg

Куката заряза Ирина Флорин

След шестмесечна бурна любов актьорът Мариан Вълев заряза изпълнителката на "Цвят лилав" Ирина Флорин, но тя не му остана длъжна и се залюби с мъж на нейната възраст, видяха топпапараците на "България Днес" вчера. Именно на 53-ия си рожден ден миньончето с теменужени очи се нацелува с побелял мъж, популярен в артсредите художник.


"Двамата се виждат от време на време, но нямам представа дали за секс. Все пак Ирина си пада по по-млади и надарени мъже", сподели един от най-добрите приятели на певицата, художникът Валентин Бинчев.
Той обясни още, че според общите им приятели Ирина трудно преживявала факта, че е изоставена от Куката. Един от най-желаните рециклирани БГ ергени Мариан Вълев заряза певицата заради по-млада от него жена. Само месец преди да влезе във "ВИП брадър 2013" "г-жа цвят лилав" бе обявила на всеослушание, че с актьора нямат сериозна връзка, но си пасват изключително много в секса, което я карало още да е с него.
"Не случайно, като беше в САЩ, на Мариан му предлагаха да участва в порнофилм, със сигурност има талант", шегуваха се и приятелите на Куката от сериала "Под прикритие". Те обаче са категорични, че краят на връзката между двамата може да е настъпил и поради факта, че Ирина искала от Мариан да я уреди с малка роличка в популярния тв сериал.
"Веднъж вече си го правил за една от девойките там, защо не и заради мен", помолила се Флорин на актьора.
В момента обаче никой за нищо не търси Ирина и тя смята, че чрез Вълев ще си направи реклама.

Реклама


За сметка на Мариан Вълев обаче, който го дава доста по-скромно откъм "тайфуни с нежни имена" в тефтерчето си, осем години по-голямата му кака е натрупала бая дълъг опит през годините, припомнят запознати.
Дори приятелят й Валентин Бинчев разказва как я направил певица, като я запознал с легендарния барабанист от ФСБ Пепи Славов. И всичко това не само заради "теменужените" Иринини очи. По същото време Ирина безцеремонно зарязва Найо Тицин, който се водел нейно гадже, за да гради успешна кариера. Като най-важни в живота си обаче изпълнителката определя инж. Георги Тонев, който е баща на сина й Георги, и журналиста Кеворк Кеворкян. Сигурно защото и двамата са й помагали да "израсне" през годините.

Само Кеворк я промени

Изпълнителката на "Цвят лилав" се променя единствено заради журналиста Кеворк Кеворкян, разказват приятелите на арменеца.
"Той й помогна всячески - даваше й книги да чете, разговаряха дълго за изкуството. Дори облеклото си промени заради него - създаде цяла класическа линия за обличане на жени", споделят за връзката на журналиста с певицата нейните близки.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама