Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3195560 www.bgdnes.bg

Алпийката Линдзи Вон: В Холивуд са кощрамби

Най-успялата действаща скиорка в алпийските дисциплини Линдзи Вон разкри негативното си отношение към дамите в Холивуд, макар и световноизвестни заради филмите с тяхно участие.
Носителката на няколко Кристални глобуса призна в поредното си интервю, че актрисите са я отвратили с прекалено слабите си фигури. В същото време тя харесвала своята по-атлетична и налята снага.
"Изпитах несигурност за фигурата си, когато през май месец миналата година трябваше да отида на Мет Бол - разказва Линдзи. - Всички ядяха марули и пиеха диетична кока-кола на вечеря. Трудно е да си на едно място с жени, които тежат наполовина на теб. Винаги е тежко да си в такова положение. Не им завиждам, защото според мен кльощавите имат повече целулит от другите. През цялото време имах желание да им дам чийзбургер. Според мен е секси и е красиво да си силен."
Красивата скиорка е откровена и за слуховете за преследващата я депресия и гълтането на хапчета против нея.
"Пия лекарства и сега всичко е нормално. Имала съм тъжни дни, но те са рядкост вече. Освен това сривовете ми вече не са толкова големи. Бих казала, че изминалата година бе най-щастливата за мен. Да, липсва ми това, че не мога да карам ски, но научих, че има други неща, които ме определят като човек, и това ме прави щастлива", твърди още Линдзи.
Човекът до нея, който също я прави радостна и спокойна, е голфърът Тайгър Уудс, с когото има връзка след развода си.
"Тайгър ми помогна да проявя търпение по време на рехабилитацията след операцията на коляното. В голфа основното е да бъдеш търпелив - един турнир продължава четири дни, имаш 18 дупки на ден. Тайгър ми помогна да се справям с всичко постепенно - ден след ден. Когато си казвах: "Защо не мога да направя това. Искам го!", той ми отговаряше: "Ще имаш шанс. Моментът ще дойде." Двамата си пасваме и сме един за друг", откровена е скиорката, която пропуска олимпиадата в Сочи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама