Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3215317 www.bgdnes.bg

Джоли ревнува Пит от черна пантера

Кенийката Люпита Нионго е на път да разбие идилията между Брад Пит и Анджелина Джоли.
Родената в Мексико чернокожа актриса е екранна партньорка на 50-годишния мачо в историческата драма "12 години в робство", която е фаворит за тазгодишните оскари. Негърката, която има номинация за поддържаща женска роля, е омаяла главата на Брад на снимачната площадка, което е достигнало до ушите на Джоли.
Слухът изкарал от равновесие Анджелина, която започнала болезнено да ревнува любимия си от 30-годишната негърка. Приближени на актрисата разказали, че чувствата на Пит към новата звезда на Холивуд не са само дружески и двамата често се заигравали по време на снимките.
Нещата придобили още по-драматично развитие в края на миналия месец, когато Гилдията на продуцентите на САЩ връчи годишните си награди. На червения килим Люпита се появи с Брад, който е и продуцент на филма, когато до тях се приближил Лео ди Каприо. Без да му мисли, вечният плейбой опитал да сваля Нионго, но бил отрязан от Пит с думите: "Ей, приятел, стой по-далеч от моето момиче."
Звездата от "Боен клуб" не скри добрите си впечатления от африканката и след края на церемонията, когато пред журналистите обяви, че тя има огромен талант и я чака светло бъдеще в Меката на киното.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама