Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3223339 www.bgdnes.bg

Спряганата за гадже на актьора Антония: С Куката се напиваме, не правим секс

Иво АНГЕЛОВ

"С Куката обичаме да купонясваме заедно, но не правим секс. Изписаха се хиляди глупости, че сме гаджета, но истината е друга. Отношенията ни са съвсем приятелски и обичаме заедно да правим щуротии. Нито съм му любовница, нито съпруга."

Това разказа пред "България Днес" красавицата Антония Петрова, която е спрягана за гадже на актьора Мариан Вълев и за пръв път проговори за истината.

Реклама

Двамата напоследък излизат често по столичните заведения и правят шумни партита.
"Нямам представа кой реши да ни направи двойка. Имаме една снимка, на която се целуваме по бузата и предполагам, че това е провокирало хората да си мислят, че си лягаме заедно. Честно казано, не ми пука какво си мислят - не мисля да давам отчет на никого", заяви 24-годишната блондинка, която често позира гола пред фотообективите.
Антония казва, че с Куката са много добри приятели, въпреки че се познават само от един месец. Запознанството им се случило, когато младото момиче кандидатствало да участва в сериала "Под прикритие", където Вълев е съсценарист.

"Ролята, за която търсеха човек, беше на момиче, което се друса с наркотици и се натиска с момче. Веднага осъзнах, че е за мен. Не съм актриса, но много добре ми се получи сцената. Перфектно стана", разказа Антония.

С Куката се разбрали да се видят и да поговорят за сцената.

"Видяхме се и още същата вечер се напихме здравата. Оттогава често се виждаме и купонясваме. Той е много готин човек и ми е хубаво да прекарваме време заедно", каза още изкусителната блондинка.

Не е тайна, че 45-годишната Кука е ценител на двойно по-младите момичета от него. Дълго време той имаше връзка с актрисата Снежана Макавеева, която също участва в сериала "Под прикритие", макар и с епизодични роли. Снежана беше корица на популярно еротично списание, а и Антония също има няколко еротични фотосесии.

По-рано тази година Вълев беше забъркан в любовна авантюра и с актрисата Мона Недева, която нашумя с участието си в сериала "Революция Z". Причина за това стана снимка във Фейсбук, на която актьорът е прегърнал колежката си и я целува по бузата.
"Това е абсолютна измислица!", коментира Мона и обясни, че двамата ги свързва единствено приятелство и нямат връзка.

24-годишната Антония призна, че няма постоянна работа и обича да се наслаждава на живота, като често купонясва и пътува. На въпрос дали приятелят до нея се дразни на многобройните писания по неин адрес, тя отговори, че има не един, а цели двама приятеля. Антония сподели, че няма да се учуди, ако скоро се появи информация, че е бременна от Куката - била прочела хиляди измислици и вече нищо не можело да я изненада.

Самият актьор пък предпочита да запази мълчание около любовния си живот. Публична тайна е, че той вече не е заедно със Снежана Макавеева, но упорито отказва да коментира коя е жената до него. Вълев е обещал, че до края на този месец ще разкрие коя е житейската му половинка.

Реклама
Реклама
Реклама