Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3224009 www.bgdnes.bg

Двойна гуша МЪЧИ Радина


Това е то - и Радина Кърджилова да си, нищо няма да те спаси от остаряване! Младата актриса вече не прилича на себе си. Мъчи я двойна гуша.
Зорките фотообективи на "България Днес" издебнаха потайната Радина през уикенда. Тя бе тръгнала към репетиции в Театъра на армията и, както обикновено, закъсняваше здраво. Бродеше с бърза крачка по тротоарите из центъра на София и здраво се бе намусила.
И как няма да е намусена, като на иначе красивото й вратле вече има "екстри"? Двойната гуша хич не отива на звездата от "Стъклен дом". Всяка жена се депресира, щом времето започва да оказва влияние върху нея и ЕГН-то започне да й личи. При емоционалната и силно драматична Радина "депресия" е твърде лек за използване термин. Тя била бясна на майката природа и искала младостта си и стегнатото си тяло.
Фактът, че закъсняваше за важни репетиции, хич не я бъркаше. По-важното бе, че беше гладна. Кърджилова изгуби още време в пазаруване. Претенциозната артистка не се задоволи с мазна баничка.
Тя влезе в бутикова кухня, където цените на салатите започват от 5 лева и си взе френска кифла. Радина обаче не можеше да яде, докато ходи пеша, не можеше да се излага като хваната от гората. Тя си зави кифлата в пликче и продължи към театъра с пуфтене.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама