Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3235544 www.bgdnes.bg

Скучая във "ВИП брадър"

Британска тв звезда умира от скука в риалити програмите на Острова.

26-годишната Луиза Зисман, която в последните години често се изявява на екрана, сподели, че е ужасно затормозяващо да седиш цял ден затворен в една къща. "Няма по-скучно нещо от "ВИП брадър", отсече пред вестник "Дейли мейл" брюнетката, която през януари участва в английския вариант на шоуто. След четири седмици тя напусна, но все пак каза, че не съжалява за участието си.

Дни след излизането си от къщата Луиза излетя за канарския остров Тенерифе. Знаейки, че около нея неизменно ще дебнат папараци, тя провокативно позира и се кълчи около басейна. Зисман всъщност не е кой знае каква красавица, но умело компенсира с амбиция и пробивност, отбелязват британските светски хроникьори.

Луиза постоянно пуска в публичното пространство всякакви легенди за себе си. Според разказите й тя започнала работа като брокер на недвижими имоти на 16 години, за да си покрие разходите за кон, който й подарили нейните родители. Днес поддържа и интернет страница за хлебни изделия и твърди, че успешно развива и онлайн търговия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама