Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3244353 www.bgdnes.bg

Моделката Бояна Маринова отрича да е интимна с Ники Михайлов

Моделката Бояна Маринова обяви за лъжи писанията, че е посетила Михайлов във Верона. Според слуховете, Маринова е заминала в петък миналата седмица и се е прибрала тези дни.

"Нямам нищо общо с Ники Михайлов. Бях в Милано на шопинг", заяви Бояна Маринова по повод клюките, че е интимна с футболиста и двамата умело прикриват отношенията си. Тя признава, че с Михайлов се познават, но били само на "Здравей-здрасти".

Реклама

„Омръзна ми да свързват името ми с Ники. Това са поръчкови неща, идващи от някоя „приятелка“ или „приятел“, категорична е тя. Бояна заяви, че все още няма човек до себе си. Тя пак подчерта, че на този етап, мъжете не са и на дневен ред и на партита винаги е придружаван от добрата си приятелка Галина Димитрова.

„Галя ми е много близка. Майка, сестра … Живеем заедно, вечер заедно спим“, вдига завесата на отношенията им моделката. Двете споделят, че са скарани с мъжете и се радват на изцяло женска компания. Изявленията им се допълват и от факта, че двете взаимно се бранят по партита от нагли обожатели.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама