Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3262619 www.bgdnes.bg

Мис Пиги се жени за Кърмит в кралска рокля

Кралицата на пънк модата Вивиан Уестууд проектира и направи сватбената рокля на Мис Пиги за предстоящия през март мегафилм шоу на мъпетите.
Свръхексцентричната 72-годишна поданичка на Елизабет ІІ била лично избрана от култовата Мис Пиги за дизайнер на сватбения тоалет. В пълнометражния филм тя най-после ще се омъжи за Кърмит, а сватбата им е гвоздеят на лентата, в която участват Том Хидълстън, Салма Хайек, Кристоф Валц, Тина Фей, Лейди Гага, Рей Лиота и куп други известни личности. "Дизайнът на роклята е един от най-любимите ми. Вдъхновена е от английския кралски двор през XVII век. Идеален избор за една кралска свиня", коментира самата Вивиан Уестууд. Мис Пиги носи кралска одежда с декориран корсет, направен от рециклирани пластмасови бутилки, цвят слонова кост, и воал от тюл.
"Вивиан е страхотна, точно като мен", каза Мис Пиги, хвалейки дизайнерката за добре свършената работа. "Когато я помолих да създаде тази сватбена рокля, тя много се развълнува и, разбира се, аз също. Единственият, който не беше така "запален", остана жабокът", добави Мис Пиги.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама