Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3263443 www.bgdnes.bg

Ицо 100-те манекенки отмъкна бившата на Ники М.

Снимки: Светослав Кошутански

Христо Сираков не остана задълго сам. Дори успя да открадне тръпката на доста по-младия от него Ники Михайлов! Известният с прякора си Ицо 100-те манекенки бизнесмен забърса ново гадже - 24-годишната плеймейтка Биляна Евгениева. Явно участието му в журито на "Мис Плеймейт" е имало ефект и Ицето е успял да набележи новата си изгора още на подиума, докато се кълчи по бельо.


58-годишният Сираков представи поредната си половинка в сряда вечерта на премиерата на новия филм на Ники Илиев "Живи легенди". Въпреки разликата от 34 години между него и плеймейтката той въобще не се посвени да я опипва и да се държи като влюбен тийнейджър с нея пред всички. Засуканата мадама с доста дълги крака събра очите с прилепналата си рокля в яркозелен цвят. Пернишката плеймейтка бе една от най-обсъжданите участнички в еротичния конкурс, като интересен факт е, че има и 6-годишен син. Тя бе забъркана в афера с футболиста Ники Михайлов, като авантюрата им бе спрягана като причина за раздялата му с Алисия. Биляна сама призна, че е имала връзка и с друг бивш на фолкпевица - Мартин Данона. Той дълго време беше любовник на Анелия.

Реклама


Премиерата на "Живи легенди" не мина и без задължителните присъствия на родни величия. Сред тях бе и Калин Врачански, който дойде и си тръгна сам. Докато обикаляше в търсене на някаква компания, блондинът не изпусна телефона си от ръка явно за да има с кого все пак да си говори. Деян Донков също пристигна сам без Радина Кърджилова, като не реши да уважи премиера на филма и вместо това остана извън кинозалата, за да си говори с приятели.


Сред най-интересните двойки бяха Камелия Тодорова и Денди, които споделиха един пакет пуканки. Винаги атрактивният писател не изпусна чашата с вино от ръка, дори и на тръгване.


"Живи легенди" е втори филм на актьора Ники Илиев. Комедията има заявки за прожекции пред българи в Германия, Англия и САЩ. В лентата участва благоверната на Илиев Саня, както и певецът Орлин Павлов, Димо Алексиев, Любомир Ковачев и италианската легенда Микеле Плачидо.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама