Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3316979 www.bgdnes.bg

Тъмната сила съсипа принцеса Лея

Принцеса Лея от "Междузвездни войни" на дърти години мина от Тъмната страна на Силата.
В разследване на в. "Ню Йорк пост" се твърди, че бившата киноикона Кари Фишър уверено върви по стъпките на баща си Дарт Вейдър, който е олицетворение на всичко лошо във Вселената. Продължилото една седмица наблюдение на 57-годишната актриса разкрива озадачаващи случаи на конспирации и нерегламентирани отношения със съмнителни типове. Остарялата и променена до неузнаваемост Кари се среща с неизвестен мъж, който всеки ден й подава странен плик през прозореца на колата, за което получава солиден бакшиш. Необикновената размяна става само на метри от дома на дребничката дама в Холивуд и въпреки това всяка среща с подозрителното лице е в автомобила, където най-често с нея пътувала и друга жена. Без много обяснения младежът пуска хартиения плик на предната седалка, след което невъзмутимо се отдалечава, а Фишер и приятелката й с мръсна газ потеглят към апартамента й.
"Цялото действие от паркирането пред местния супермаркет до размяната на парите със "стоката" продължава не повече от 30 секунди", пише в. "Ню Йорк пост". Високата едва 155 см Кари, която в края на 70-те и началото на 80-те години на миналия век минаваше за секссимвол в Холивуд, е бивша наркоманка, която провали обещаващата си кариера именно заради употребата на кока. Най-известната принцеса в киното се пристрастява към наркотиците и алкохола още след появата на една от най-касовите продукции на всички времена през 1977 г., когато е на 21 г. До края на космическата сага през 1983 г. Кари вече е печен наркоман, което й коства развод с певеца Пол Саймън и изпадане в тотална глуха за маститите продуценти.
"Взимах дрога по време на снимките на "Империята отвръща на удара". Тогава дори не харесвах коката толкова, но просто имах нужда да съм надрусана - сподели през 2010 г. Фишър. - Не след дълго започнах да усещам, че употребявам повече наркотици от останалите ми приятели и че губя контрола над ситуацията", допълни още тогава актрисата, която не пропусна и да се разкае за порочното си минало. Тя обаче отказала коментар на разследването на в. "Ню Йорк пост", което косвено я уличава в незаконна търговия с наркотици и може да я изпрати за дълго в затвора. По настояване на "Уолт Дисни" Кари Фишър отново ще играе принцеса Лея в седмия епизод на филма, чиято премиера на голям екран е насрочена за 18 декември 2015 г. Последните събития поставят под сериозна заплаха както участието й в новата трилогия, която е поверена в ръцете на режисьора Джей Джей Ейбръмс, така и цялостната концепция за филма.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама