Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3395919 www.bgdnes.bg

Сашо Кадиев изтезава дъщерята на Милена

Водещият на предаването „Преди обед“ по bTV Сашо Кадиев измъчи дъщеричката на рок певицата Милена Славова да пее. Малката Куин беше изненадата в студиото за майка си, която преди дни имаше рожден ден. Водещият почти застави детето да изпее „Happy birthday to you”.


Притесненото момиченце изпя плахо и с прекъсвания песничката в дует с Кадиев, който обаче прие задачата насериозно и дори наблегна на правилното английско произношение.

Реклама

Милена, която беше в студиото с мъжа си, беше съкрушена, защото се оказа, че детето пазело изненадата в пълна тайна. То дори „избягало“ от детската градина, за да изненада майка си.

И докато певицата се радваше на изненадата, в студиото връхлетяха с балони и торта част от участниците в риалитито „Африка: Звездите сигурно са полудели“, където Милена участваше. След поздравленията и любезностите стана ясно, че Милена и всички останали са влюбили в Африка и търсят начин да се впуснат в нови приключения.

Там нашенците дори успели да видят НЛО. Заснели го с телефони и камери, а Милена прави нещо като собствено миниразследване какво точно се е случило.

Накрая водещите почти се изгавриха с "африканците" като им раздадоха по една белачка и купа картофи и им устроиха състезание по белене на картофи. Това беше по повод предизвикателствата, с които те трябваше да се справят в Африка, когато трябваше сами да се грижат за храната си. Все пак Сашо и Деси също се включиха в яростната надпревара.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама