Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3411300 www.bgdnes.bg

Ирен Кривошиева КАТАСТРОФИРА


Снимки: "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"

Ирен Кривошиева катастрофира! Колата й е сериозно ударена, но самата актриса не е участвала в ПТП. Тя е жива и здрава.
Автомобилът на Кривошиева е бил ударен, докато стоял паркиран. Майката на детето на Стефан Данаилов имала проблеми с автомобила си в последните няколко дни. Нищо фатално, но тя все пак вкарала колата в сервиз, където престояла няколко дни. Проблемът бил отстранен на бърза ръка, всичко било готово и момчетата от сервиза само чакали Ирен да се появи и да си вземе МПС-то.
Колата била паркирана пред сервиза, досами улицата. За зла беда минути преди актрисата да се появи в сервиза, на улицата отпред става катастрофа. Две коли с висока скорост се нанизват една в друга и едната от тях бясно се забива в колата на Ирен. Та още недокоснала се до ремонтирания си "Опел", тя отново трябва да го остави на майсторите.


Ударът хич не е бил лек, задната врата е пострадала доста сериозно - ламарината е силно огъната, геометрията е тотално изкривена. Страничният праг също е заминал. Изобщо очертава се доста сериозна сума за новия ремонт - Кривошиева май ще трябва да се бръкне, защото... няма гражданска застраховка.
Ако успее да оправи бумащината в КАТ (повече за застраховката на Ирен четете в карето), тя в общи линии ще се размине с голямото плащане и нещата ще се наредят. Ако обаче не успее, ще трябва да вади портфейла.
Бившата на Ламбо тръгна към КАТ с къса пола и бял чорапогащник. Сексапилната актриса няма да има никакви проблеми да убеди катаджиите в този си вид.


Актрисата: Голям смях!

Ина ИЛИЕВА

"Случи се много смeшно. Колата ми беше на ремонт заради малка повреда и ми се обадиха да отида да я взема. Чисто нова и лъсната ме очакваше да я подкарам отново. Но точно до мястото, където беше паркирана, се блъскат две други коли и едната удря моята странично. И хайде - обратно в сервиза! Наистина много забавна история. Аз не бях там, когато се е случил инцидентът, и съм добре, но горкото ми возило много преживя. После пък се разбра, че агентът, при когото съм правила застраховката за колата, нещо е сбъркал и ме застигна още един проблем - оказа се, че нямам гражданска отговорност. В момента отивам към КАТ да видя как да оправя нещата" - призна Ирен Кривошиева пред "България Днес". "Малко емоции, но какво да се прави - когато нещо е писано да се случи, то се случва. И ние няма как да го спрем" - допълни тя.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама