Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3411909 www.bgdnes.bg

Бившата на Еди Мърфи го смачка

Бившата жена на Еди Мърфи най-после надмина именития си съпруг по популярност, приходи и обожатели, което бе немислимо до преди години.
45-годишната черна пантера Никол е сред най-популярните тв водещи в САЩ и печели милиони за разлика от актьора, чиято кариера е в застой, а последните му изяви на големия екран бяха истинска агония за феновете му.
Родената в Сакраменто пищна дама е на Хаваите за снимките на новия сезон на шоуто "Холивудски бивши", което е изключително популярно отвъд океана и се радва на небивал интерес сред рекламодателите. Въпреки че е родила пет деца, тя се пусна по оскъден бански на плажа и събра очите на всички присъстващи със стегнато тяло. Атрактивната красавица е запален спортист, което й помага да изглежда секси въпреки напредналата възраст и да печели все повече фенове сред силния пол.
Никол бе зарязана през 2006 г. от звездата от "Ченгето от Бевърли хилс" след 13 г. брак, за да се хвърли в обятията на бившата спайска Мел Би. Докато бе законна съпруга на най-симпатичния чернокож актьор в историята на киното, невзрачната и никому неизвестната Никол му роди пет деца, но въпреки това Еди я изостави, за да палува с далеч по-именитата британска певица.
"От този момент нататък кариерата на Мърфи се срина за сметка на Никол, която тепърва започваше да набира скорост в шоуиндустрията", припомнят паметливи. Развлекателното предаване на бившия чернокож модел, което върви по VH1, разказва за личните истории на екссъпруги на известните холивудски мъже, които обясняват как са оцелели след развода и по какъв път са поели, за да излязат от сянката на знаменития си съпруг. Любопитната тема и невероятно освободеното държание на Никол пред камерата превърна шоуто в запазена марка на музикалния канал и нареди бившата съпруга на Мърфи сред най-популярните водещи в Америка веднага след Опра Уинфри и Ким Кардашиян.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама