Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3415361 www.bgdnes.bg

Гришо се къпе с нова (Галерия)

Мария Шарапова с право може да ревнува Григор Димитров. Българският плейбой открито флиртува с новия секссимвол на световния тенис Южени Бушар. Григор и канадката играха тенис на платформа в Тихия океан в Мексико, возиха се на хеликоптер, прегръщаха се, лежаха един до друг на яхта, а за капак скочиха и заедно се изкъпаха във водата. Дали това е невинен флирт, или начало на нещо по-сериозно, ще покаже само времето.
Фактът е, че Гришо и Бушар искрено се забавляват заедно и усмивките не слизат от лицата им. Случайно или не, двамата бяха заедно ден преди канадката да навърши 20 години. Дали двамата ще отпразнуват рождения ден, засега остава тайна. Димитров и Бушар играят на турнира в Акапулко, като тенис шоуто в океана бе една от атракциите преди състезанието.
Докато Григор се забавлява със секси канадката, неговата приятелка Шарапова остана в Лос Анджелис.
"Има ли причина Мария да ревнува?", питат в един глас световните медии.
Според феновете - да. Единодушното мнение е, че новата Шарапова е далеч по-красива от оригинала, а освен това е свободна и с 6 години по-млада. Бушар и Димитров имат и идентичен път в тениса - и двамата спечелиха турнира "Уимбълдън" за юноши и в момента катерят световната ранглиста. Димитров сам публикува цял албум със снимки заедно с Южени и призна, че е изключително доволен от станалото.
"Това определено е най-приятното преживяване, което съм имал в турнирите - заяви Димитров. - Радвам се, че получих възможност да направя подобно нещо. Беше нещо специално и определено ще имаме какво да разказваме в бъдеще. Хубаво беше, че успяхме да го направим при толкова добро време, в толкова красив град. Беше много вълнуващо."
"Беше малко страшно в хеликоптера, но и много красиво", заяви Бушар.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама