Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3508744 www.bgdnes.bg

Хекимян ЧУКНА колата

Снимки: "БЪЛГАРИЯ ДНЕС"

Антон Хекимян е поредното светско лице, което се присъединява към дългия списък с безотговорни шофьори. Той кара счупена кола!


Телевизионният водещ от Би Ти Ви бе изловен от зорките папараци на "България Днес" в началото на седмицата в София. Симпатягата от арменски произход въртеше кръгчета в района около болница „Лозенец“. Както винаги той бе тръгнал на фитнес - телевизионерът е известен със страстта си към щангите и лежанките.

Реклама


Ако отделяше и на автомобила си подобно внимание, щеше да е още по-хубаво. Хекимян хич не се грижи за женската си кола. Да не бъдем сексисти, но този миниатюрен "Мерцедес" повече приляга на млада дама с гримове, отколкото на напомпан мъжага.
Задният ляв стоп на сребристото возило е потрошен. Не стига това, ами и купето е олющено на няколко места. Да не говорим, че колата не е мита от миналата година. Поне.


Автомобилът си иска поддръжка. Вярно, че е харчи малко гориво и е лесна за паркиране, но от време на време трябва да бъде обгрижвана. Хекимян, марш към сервиза!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама