Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3526724 www.bgdnes.bg

Сестрата на Мария Силвестър била отгледана от клошари

Мария Силвестър има осиновена сестра със същото име, която е била от семейство на клошари. "Тя ме научи, че човек никога не знае как ще се завърти животът му", казва актрисата и разказва невероятната история на своята сестра Мария предаването "Търси се" по bTV. Водещата на "България търси талант" има и брат Иван.

За превратностите в живота на Мария става дума и по повод брака й със Силвестър Силвестров. „Не мога да си представя живота без Мария, с друг човек до мен. Тя е всичко в моя свят“, романтично споделя Силвестър, който напълно е заличил от паметта си бурната си, но кратка автюра със сценаристката Ангелина.

Реклама

„Това е Човекът! Минали сме през много неща и сега разбрах колко силно го обичам. Забравих кратката раздяла между нас. Простих нещо, което никога не съм вярвала, че ще простя. Затова човек не знае никога на какво е способен от любов“, през сълзи пък заявява Мария.

Емоционална е и срещата с майка й Весела. „Още като бебе ме гледаше със сините си очи и сякаш искаше да ми каже колко ще е различна. Още тогава усетих тази силна духовна връзка, която имаме и до днес. Когато имат проблем със Силвестър, той звъни първо на мен. Мария е моята гордост“, казва майката на актрисата.

„Дори когато, като тийнейджър, си обръснах главата, тя каза, че ме харесва“, със смях ще си спомни Мария.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама