Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3611712 www.bgdnes.bg

Маша Илиева учи Джеймс Бонд на балет

Борислав РАДОСЛАВОВ

Джеймс Бонд се прехласна по Маша Илиева. Агент 007 прекара прекрасна неделна вечер в компанията на примабалерината и засипа с комплименти нея и балетистите.
"Изгледахме заедно "Лебедово езеро" в Националната опера и балет. Беше над три часа, но той остана докрай и много му хареса. Сподели ми, че имаме великолепна трупа. Постоянно ми казваше как всичко е прекрасно и е изключително впечатлен от балета и обстановката", разказа пред "България Днес" Маша Илиева.

Примабалерината преподава на прочутия шпионин стъпки и движения за предстоящата му роля на Краля слънце. Броснан ще играе във филм приказка за Луи ХIV - "Луната и слънцето" на режисьора Шон Макнамара. Става въпрос не за исторически филм, а за фентъзи, в което Краля Слънце се влюбва в русалка. Снимките започват, след като завърши екшънът "Сървайвър", който сега снима у нас. За снимките в България пристигнаха още Мила Йовович и Дилън Макдърмът.

Реклама

"Говорим си и му показвам как се движи един танцьор, каква е двигателната му култура, че трябва да бъде с изправен гръб и много други неща. Той е изключително възпитан човек, който се държи прекрасно и знае как да води разговор. Бях малко притеснена преди срещата, но той умее да предразполага и да се държи като истински джентълмен", обясни още примабалерината.

Броснан е поискал срещите и уроците с Маша Илиева да бъдат в четвъртък и петък, когато се очертавали свободни дни от снимките на "Сървайвър". Тъй като програмата на легендарния актьор била претоварена, уроците ще бъдат в зависимост от ангажиментите на Джеймс Бонд.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама