Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3642262 www.bgdnes.bg

Джаред отмъкна гадже на Брад Пит

Протежето на Брад Пит, а според мнозина и негова интимна тръпка - Лупита Нионго, се хвърли в обятията на друг мъж.
31-годишната холивудска дебютантка с африкански корени, която грабна "Оскар" за поддържаща роля в историческата драма "12 години в робство", хлътнала до уши в актьора и музикант Джаред Лето. Фронтменът на 30 Seconds to Mars и носител на тазгодишния "Оскар" за второстепенно изпълнение като травестит в "Клубът на купувачите от Далас" също бил луд по новата си изгора и не крие чувствата си.
Двойката първо бе забелязана от бдителни фотографи да разменя ласки в хотел Crosby в Ню Йорк в средата на февруари, а в последните седмици е почти неразделна. Според очевидци Джаред определено флиртувал с Лупита, а тя не оставала хладна към вниманието му. "Те се гушкаха един в друг на едно ъглово сепаре и изглеждаха прекалено близки, за да са просто приятели", твърди източник пред в. "Ню Йорк пост".
Само дни след като получиха статуетките "Златен рицар", ексгоденикът на Камерън Диас и най-новата прелъстителка на холивудски величия се отправили в Париж. От града на любовта Лето и Нионго пуснаха общи снимки в социална мрежа, на които изглеждат щастливи. Селфито е придружено с надпис: „Победители в Париж, Париж в победителите“. 42-годишният Джаред все още отказва да признае официално, че е забърсал от Брад Пит черната пантера, въпреки че на няколко пъти се шегува на тази тема.
"Искам да благодаря на всички жени, с които съм бил, а и на тези, които мислят, че са били с мен. Признателен съм и на моята бъдеща съпруга Лупита Нионго", каза Лето в речта си на наградите за независимо кино Independent Spirit Awards.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама