Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3713009 www.bgdnes.bg

Палачът на Риана влезе в затвора

Палачът на Риана - Крис Браун, най-после получи заслужено наказание и бе тикнат зад решетките без право на освобождаване под гаранция.
Скандалният певец бе арестуван в Малибу и прехвърлен в затвор в Ел Ей, където ще остане за продължителен период. Часове преди това 24-годишният чернокож изпълнител напуснал клиника за лечение на зависимости, където бе изпратен в края на ноември за побой на фен, който искал да се снима с него. По време на процеса срещу Браун прокуратурата настояваше той да бъде опандизен, но съдия Джеймс Бранлин постанови изпращането му в център за рехабилитация за срок от 90 дни. Същото наказание Крис получи и през 2009 г., когато стана ясно, че почти всеки ден млати жестоко гаджето си Риана. В мотивите си магистратът посочва, че престоят в клиниката се отразява добре на гнева на рапъра и той не трябва да ходи зад решетките. Избухливият почитател на Майкъл Джаксън обаче решил, че повторното му принудително задържане в специализирано заведение е несправедливо. Разяреният Крис потрошил половин клиника след прибирането му там, разказват свидетели. Неспазването на правилата и разпоредбите обаче му коствало изхвърлянето на улицата, което веднага станало достояние на органите на реда.
"Държавното обвинение само това и чакаше. Крис Браун бе трън в очите им. За по-малко от няколко часа уредиха съдия Бранлин да подпише заповед за задържането му и въдворяване в тъмница, където освен адвоката му никой друг няма право да го посещава", пише пресата отвъд океана.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама