Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/3713143 www.bgdnes.bg

Драйфат върху Лейди Гага

Сатаната на поп музиката Лейди Гага, която напоследък потъна в забрава, опита да спечели нови фенове с гнусотии от повръщано.
Американската певица от италиански произход направи невиждана провокация за зрителите на музикален фестивал в гр. Остин, щата Тексас. 27-годишната Стефани Джерманота покани на сцената "художничката" Мили Браун, която започнала да повръща върху изпълнителката на Bad Romance. Преди да си пъхне двата пръста в устата и да изпразни съдържанието на корема си върху Лайди Гага, обявяващата се за артистка Браун погълнала бутилка с неоновозелена течност.
"Целта на шоуто не бе да дразни, а да вдъхновява. Мили е специалист в рисуването по този начин", обяснява скандалната поп икона. "Обичам феновете си, защото винаги ме оставят да бъда себе си и не ги е грижа какво казват другите", допълва тя. За капак Лейди Гага обяви на профила си в социална мрежа нейни голи снимки във ваната, където се гмурнала, за да измие от тялото си зелената гнусотия. Това става едва след края на фарса на сцената, където тя имитирала, че се пече на шиш като прасе, и накарала танцьорите си да я мажат със сос за барбекю.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама