Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/4130461 www.bgdnes.bg

Колумбийски легенди надъхват националите със секси фотосесия

Седем от най-големите звезди на колумбийския футбол намериха един от най-добрите начини за подгряване и надъхване на национали и фенове за започващото в четвъртък световно първенство.

Футболистите направиха гореща фотосесия с четири от топхубавиците в Колумбия, известни с перфектните си форми и почти пълната липса на задръжки пред камерите на фотографите. Цветът на футбола от родината на кокаина беше представен от Фаустино Асприля, Карлос Валдерама, Уго Аристисабал, Маркос Кол, Едуардо Вилярете, Иван Валенсиано и Оскар Кордоба. С тях излязоха красавиците Таня Тенорио, Кати Санчес, Акеми Накамура и Паола Мендоса, които допълниха бройката до необходимите за всеки футболен мач 11 играчи.

Виж тук "24 часа Бразилия 2014" - новият сайт и ваш най-добър приятел по време на световното

За широката публика най-известни са, разбира се, Асприля и Валдерама. Първият направи кариера в италианския “Парма”, преди да премине в английския “Нюкасъл”. Вторият пък е смятан за един от футболистите с най-екстравагантни прически в света, което съвсем не намалява качествата му на плеймейкър, оценени най-вече във френския “Монпелие” и испанския “Валядолид”.

На световното в Бразилия Колумбия е в група с Кот д'Ивоар, Гърция и Япония.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама